Tack och hej, Fenixhuset!

with No Comments

I dagarna säger vi hejdå till fina, gamla Fenixhuset i Örebro. Flyttlasset har börjat gå till våra nya lokaler i Drottningparken, där vi börjar jobba från 4 juli.

Fenixhuset
Fenixhuset

Det är med både glädje och sorg som vi lämnar det gamla kontoret. Nethouse i Örebro har funnits i lokalerna i princip ända sedan starten 1998 och under den här tiden växt från några få personer till nästan 100 medarbetare. Det har gjorts några omdisponeringar av lokalen under åren och 2012 fick vi utökade ytor när Länsrätten flyttade ut från sin våning som vi fick ta över. Då renoverades hela kontoret och våra två våningar byggdes ihop.

fenixhuset
Överblick av lokalerna från 2006.

 

Invigningen 2012
Invigningsfest av de nya lokalerna 2012.

 

Under åren har våra affärer också förändrats. Från att varit ett traditionellt resurskonsultbolag där medarbetarna är på plats hos kund större delen av veckan har vi numera, förutom resurskonsulter, en stor del av personalen inhouse där vi arbetar i våra effektiva team med olika nyutvecklings- och förvaltningsåtaganden både inom systemutveckling och IT-infrastruktur. Ett mycket uppskattat och effektivt sätt att ta hand om våra kunders system och projekt men det kräver också mer kontorsyta och andra förutsättningar för lokalens uppbyggnad. Till slut räckte inte Fenixhuset till längre.

I de nya lokalerna har vi plats och förutsättningar för att kunna vara ännu mer effektiva och innovativa i våra leveranser. Flexibilitet har varit ett nyckelord eftersom det ända vi vet om framtiden är att branschen kommer att fortsätta förändras och då står vi rustade för det, även ur lokalsynpunkt.

Mer information om våra arbetssätt och de nya lokalerna kommer framöver, men kom gärna förbi oss efter sommaren på ett besök, Fabriksgatan 47 är adressen. Kaffemaskinen finns på plats från dag 1. :)

Nya kontoret i Drottningparken.
Nya kontoret i Drottningparken.
Follow Ola Elmvik:

Consultant manager at Nethouse, with a passion for system development and marketing.

Latest posts from

Leave a Reply